kinderkamer jongen – Hoe moeilijk kan het zijn om na te denken van de slaapkamer van de jongen decoreren ideeën?  moeten alleen een beetje vuil en misschien een pup toch? Misschien zou hij van een grote tank en een aantal leger cijfers drijvend op de muur met hun parachutes. Maak de look met een camouflage grens rond de kinderkamer jongen en je hebt een compleet thema. Misschien zelfs een super held om te waken over hun speelgoed en bewaken hun geheimen. Als ze jong zijn ze misschien willen een brandweerwagen of Thomas de trein. Als ze groeien hun smaak kan veranderen en Bumble bee of Optimus Prime kunnen hun muur te zetten in een veilige haven.

Misschien raceauto’s zoomt over de muur en rond een track die hun plafond grenst of misschien zijn ze te cool voor alle kinderen dingen en ze zullen willen skate boards of sport thema’s. Maakt niet uit wat hun wens kunt u schil en stok decals te vinden voor uw kinderkamer jongen ideeën om te zetten in realiteit. Ontvang een zoon betrokken bij het proces en laat hem de mogelijkheden en ideeën en dan kun je zowel samen de uiteindelijke look. Niet alleen zult u het creëren huisinrichting, maar je gaat werken op de relatie die zal worden versterkt voor het leven.

Breng hem terug in de tijd met dinosaurussen rond zijn kamer met hun woeste uiterlijk. Versier met dieren om een gevoel van het buitenleven te geven of hem te camoufleren, zodat hij kan op zijn kamp outfit en mix zet in als je hem roept om te wassen voor het eten of wanneer hij wil verbergen voor zijn zus aan te bieden. Geef hem krijtbord stickers, zodat hij kan schrijven en tekenen en creëren naar hartelust. Batman, Superman, Star Wars of safari zijn slechts een paar van de grote kinderkamer jongen ideeën die je misschien leuk om te proberen. Er zijn honderden ideeën en thema’s voor u klaar te vinden met schil en stok stickers.

kinderkamer jongen 01 kinderkamer jongen

kinderkamer jongen 02 kinderkamer jongen

kinderkamer jongen 03 kinderkamer jongen

kinderkamer jongen 04 kinderkamer jongen