Home » interieur » kamer ideeën

kamer ideeën

Wednesday, August 21st 2013. | interieur

kamer ideeën moderne en luxe Loft met kwalitatief hoogwaardige materialen en apparaten. Deze verbazingwekkende loft is gelegen op de bovenste verdieping van een zeer aantrekkelijk gebouw op een van de meest gewenste adressen in Stockholm. Het gebouw werd gebouwd in 1885 zodat de 300 vierkante meter loft beschikt over 16 voet plafonds. Naast de loft posities in alle vier de richtingen en in de zon van glorieuze windows is gestraald.

De leefruimte beschikt alleen exclusieve en kwalitatief hoogwaardige materialen en apparaten. Er is ook een open en zeer ruime woonkamer met een fantastische houtgestookte open haard, een custom-built boekenplank dat legt de nadruk op de hoogte en vorm van het plafond en aparte eethoek van waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht over Östermalmstorg.

kamer ideeën 80 kamer ideeën kleine badkamer inrichten 80 kamer ideeën kleine badkamer ontwerpen 80 kamer ideeën woonkamer inrichten 80 kamer ideeën woonkamer kleuren 80 kamer ideeën eetkamers compleet 80 kamer ideeën

kamer ideeën bilder

DIY Kamer ideeën!slaapkamer ideeenideeën slaapkamerSlaapkamerConnie El Farsizwart wit slaapkamer ideen
Cat: interieur, info: , , , , ,

opmerkingen bij kamer ideeën

interieur huis


interieurarchitect